Artiști

Sineva are o deosebită colecție de artă românească formată atât din artiști consacrați precum: Georges Mazilu, Felix Aftene, Spiru Chintilă, Ion Alin Gheorghiu sau Carol Hübner cât și tineri artiști formați la cele mai bune școli de arte din România: Robert Lőrincz, Mihai Mureșan, Irina Dragomir, Ondine Slimovschi sau Paul Baraka Marat.

Artiștii promovați și reprezentați de Sineva expun regulat, prin expoziții personale sau de grup, la cele mai importante galerii și muzee din țară.
Dacă ești artist contemporan în căutare de servicii de promovare în arta românească, trebuie să știi că Sineva selecționează și sprijină cu profesionalism artiștii la început de drum. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți CV-ul și portofoliul tău artistic pe adresa de email:

office@sineva.ro

EXPOZIȚII

PARTENERIATE Servicii logistice

Cu ajutorul Partenerilor (Art Safe) venim în sprijinul tău cu o gamă completă de servicii logistice, tot mai importante pentru activitatea oricărui artist.

Ambalarea obiectelor de artă se face în condiții speciale pentru a proteja integritatea și starea de conservare a obiectului.

Colegii de la Art Safe pregătesc cutii din lemn, concepute pentru obiecte casabile, complet adaptabile la dimensiunile și condiția fiecărui obiect în mod specific.

Transportul obiectelor de artă între atelier și locația de expunere ori depozitare implică proceduri și servicii specializate, asigurate tot prin parteneriatul cu Art Safe.

Depozitarea operelor de artă, indiferent de tipul acestora, are loc în condiții de securitate, umiditate și temperatură profesionist controlate, la locațiile de depozitare din București ale Art Safe, specializate și autorizate.

Solicită aici servicii profesionale de logistică pentru obiecte de artă