ARTIȘTII NOȘTRIBogdan – George Negulescu

Numeroase expoziții personale și de grup, mai ales în cadrul Celula de Artă unde este, pe lângă artist colaborator, și organizator de expoziții.

Bogdan – George Negulescu (n.1979), artist cu studii universitare tehnice (2003, Universitatea Politehnică, București) si mai apoi economice (2012 – Universitatea Transilvania, Brașov).

Bogdan își găsește în cele din urmă curajul de a-și urma chemarea artistică și termină cu succes studiile la Universitatea de Arte Plastice, București, secția Pictură, in 2021. Are, de atunci, numeroase expoziții personale și de grup, mai ales în cadrul Celula de Artă unde este, pe lângă artist colaborator, și organizator de expoziții.

În 2023 participa la Bienala Internațională de Artă Vizuală Brașov – Oximoron, la Festivalul Internațional de Artă Contemporană – Sibiu si are două expoziții personale: Red my mind, Celula de Artă și Reflexia Luminii, spațiul expozițional ArtSafe. “Caut să exprim o realitate demonstrată științific și anume că totul este energie și mișcare, fiind inginer ca o primă specializare.

Pornind de la o disciplină exactă, modelez culoarea prin reprezentări abstracte. La început am fost convins că nimic nu e real dacă nu poate fi văzut și măsurat. În timp, mi-am descoperit pasiunea pentru artă, iar acest parcurs m-a condus către o viziune mai incluzivă și holistică asupra realității.”