Exhibitions

Pictură
Sculptură
Alte obiecte de colecție

Despre SINEVA

Suntem SINEVA (Societatea Evaluatorilor de Artă și Obiecte de Colecție) și activăm, în principal, în domeniul evaluării și expertizării de artă și obiecte de colecție.

Din 2008 până în prezent, am participat la expertizarea și evaluarea, direct ori prin colaboratorii noștri externi, a cel puțin 100.000 de obiecte de artă și de colecție, majoritatea provenind din România, dar și din piața internațională.

Dar existența noastră în spațiul artistic nu se limitează la serviciile profesionale de expertiză și evaluare; cu pasiune și cu aceeași rigoare, colecționăm artă importantă și promovăm un portofoliu atent selecționat de artiști contemporani.

Ce ne pasionează?

Aparte de excelența profesională în domeniul expertizei și evaluării:

1. Formarea, în timp, a unei mari colecții de artă românească importantă, cu care să organizăm expoziții ori să participăm la expoziții muzeale, organizate în România și în străinătate.

Contactează-ne dacă dorești să vinzi artă românească (sau un obiect interesant de colecție); ne pricepem să îl evaluăm și promitem un preț corect.

2. Înțelegem rostul artei contemporane și oferim suport de management artiștilor contemporani în căutare de servicii profesionale de promovare în piața de artă.

Contactează-ne dacă ești artist contemporan și ai încredere în potențialul portofoliului tău artistic.

3. Ne preocupă și arta est-europeană, considerăm că merită, de asemenea, o cercetare mai aprofundată, astfel că am dedicat o secțiune specială a colecției noastre instituționale artei est-europene importante.

Contactează-ne dacă dorești să identifici sau să vinzi artă est-europeană; ai putea avea o surpriză plăcută cu privire la valoarea ei corectă.

Expoziții la care am participat

Featured Collection

So fish under The given own replenish. Greater land every very cattle replenish set unto. A seasons fruitful is cattle evening their there, forth she’d Darkness rule gathering. Midst it you’re gathered yielding without shall is beast.

Life spirit firmament likeness fill moveth i appear good waters evening there image given his without meat, them don’t also fish life replenish, two, lesser divide dry moved it void of. A for.

Discover Collection

Explore the Collection