Susținem artiștii contemporani

Promovarea Artistului Contemporan

Oferim artiștilor contemporani selectați servicii de reprezentare și promovare comercială, adaptate nevoilor specifice galeriilor de artă:

1. Organizarea de expoziții ori participarea la expoziții colective;

2. Plasarea lucrărilor în colecții emblematice;

3. Vânzarea publică a lucrărilor lor prin intermediul licitațiilor de artă contemporană Artmark.

Poți propune obiectul pentru vânzarea în licitațiile Artmark

Servicii logistice

Cu ajutorul Partenerilor (Art Safe) venim în sprijinul tău cu o gamă completă de servicii logistice, tot mai importante pentru activitatea oricărui artist.

Ambalarea obiectelor de artă se face în condiții speciale pentru a proteja integritatea și starea de conservare a obiectului. Colegii de la Art Safe pregătesc cutii din lemn, concepute pentru obiecte casabile, complet adaptabile la dimensiunile și condiția fiecărui obiect în mod specific.

Transportul obiectelor de artă între atelier și locația de expunere ori depozitare implică proceduri și servicii specializate, asigurate tot prin parteneriatul cu Art Safe.

Depozitarea operelor de artă, indiferent de tipul acestora, are loc în condiții de securitate, umiditate și temperatură profesionist controlate, la locațiile de depozitare din București ale Art Safe, specializate și autorizate.

Managementul posterității artistului

Patrimoniul artiștilor trecuți în neființă necesită deopotrivă servicii profesioniste de depozitare și punere în valoare, pe baze contractuale care stabilesc drepturi și obligații reciproce.

Suntem recunoscători pentru încrederea ce ne-a fost acordată în vederea gestionării contractuale a moștenirii artistice a unor artiști valoroși și celebri (recent, artiști valoroși precum: Ana Ruxandra Ilfoveanu sau Ion-Alin Gheorghiu).