Ce servicii mai oferim

Expertiză artă

Prin parteneriatul cu Asociația Evaluatorilor de Artă din România, poți beneficia de expertizarea operelor de artă și a obiectelor tale de colecție. Pentru a solicita un raport de expertiză, apasă aici.

Evaluare colecţii

Dacă ai o colecție de evaluat, poți apela serviciul nostru specializat pentru o vizită la domiciliu. Trimite-ne câteva detalii despre colecția ta și îți vom trimite o propunere personalizată!

Vânzare prin licitaţie

Prin parteneriatul nostru cu Artmark, cea mai mare casă de licitații din România, poți propune spre vânzare în licitație obiectele evaluate de noi. Apasă aici pentru a afla mai multe detalii despre cum poți vinde un obiect de artă sau trimite un mesaj specialiștilor de consignare Artmark la email deponenti@artmark.ro.

Vânzare licitaţie online

Parteneriatul nostru cu Lavacow îți oferă acces la cea mai mare comunitate online de colecționari de artă contemporană românească şi sud-est europeană. Apasă aici pentru a afla cum poți vinde prin intermediul platformei Lavacow sau trimite un mesaj specialiștilor de consignare Lavacow la email consignment@lavacow.com.

Vânzare prin magazine specializate

Vrei să ai controlul asupra prețului de vânzare al obiectului tău? Pune-l la vânzare printr-o galerie specializată, beneficiind de parteneriatul nostru. Apasă aici pentru a vizita galeria virtuală Dependent de Artă sau trimite un mesaj la email office@dependentdearta.ro.

Vânzare prin ebay

Poți vinde obiectele tale pe piața internațională prin intermediul eBay, cea mai mare platformă de comerț electronic. Alfă aici cum funcționează.

Asigurare opere de artă

Vrei să asiguri operele tale de artă? Trimite-ne un mesaj cu descrierea lor pentru a iți putea trimite detalii personalizate.

Restaurări opere de artă

Ai un obiect de artă ce necesită restaurare sau curățare? Prin specialiștii noștri, restauratori atestați de Ministerul Culturii, poți readuce la viață obiectele de artă degradate. Trimite-ne un mesaj cu descrierea obiectului tău pentru a primi o propunere personalizată.

Cursuri de managementul artei

Vrei să afli mai multe despre piața de artă și mecanismele ei? Vrei să intri în discuție cu specialiși consacrați, muzeografi, galeriști, colecționari și alți jucători din piața de artă? Apasă aici pentru a vedea programul cursurilor Institutului de Management al Artei și pentru a-ți rezerva locul la cursul dorit.

Evaluări case istorice şi monumente

Ai o casă cu o poveste deosebită sau clasată la categoria Monumente Istorice ale Patrimoniului Național și vrei o evaluare specializată sau o vânzare pe canalele specifice? Apasă aici pentru a intra în contact cu Artmark Historical Estate, companie specialziată în evaluarea și vânzarea caselor de patrimoniu.