Despre Noi

Cine suntem?

Societatea Evaluatorilor de Artă și Obiecte de Colecție reunește peste 30 de evaluatori autorizați ANEVAR și experți atestați de Ministerul Culturii, cu o mare experiență muzeală, dar și cu experiență practică în piața de artă. Îți oferim servicii de expertiză și evaluare specializate pentru toate categoriile de bunuril culturale, opere de artă sau obiecte de colecție.

Contact

Ce oferim?

Prin Societatea Evaluatorilor de Artă și Obiecte de Colecție ai acces la informații pertinente și complete despre obiectele pe care le deții, la prețurile corecte ale acestora și la parteneriate cu instituții specifice pieței de artă. Ai o echipă de experți la câteva click-uri distanță!

Experţi

De ce prin noi?

Societatea Evaluatorilor de Artă și Obiecte de Colecție îți poate oferi rapoarte de evaluare semnate de evaluatori ANEVAR cu specializare în opere de artă și obiecte de colecție, rapoarte care au valoare juridică și contabilă recunoscută de autoritățile române. De asemenea, îți oferim rapoarte de expertiză realizate în condițiile legii 182/2000 privind protejarea patrimoniului cultural național mobil, utile pentru obținerea certificatelor de export, pentru stabilirea autenticității operelor tale de artă etc. În plus, prin partenerii noștri, ai acces la servicii adiționale precum vânzarea specializată de bunuri de artă sau asigurarea acestora.

Servicii